Çir tatlısı

09.12.2020 - 08:01, Güncelleme: 09.12.2020 - 08:01 1937+ kez okundu.
 

Çir tatlısı

Malatya yöresine ait klasik kayısı tatlısı
Önceden temizlediğiniz kayısıları 500 mlg ılık suda 10 dakika bekletiniz..sonra iyice duruladıktan sonra tereyağında yüksek ateşte çevirerek kızartınız.üzerine tahin ve tut pekmezi dökerek sıcak servis ediniz..Malatya yöresine ait yöresel bir köy tatlısıdır.. özel konuklar için genelde hazırlanır
Malatya yöresine ait klasik kayısı tatlısı

Önceden temizlediğiniz kayısıları 500 mlg ılık suda 10 dakika bekletiniz..sonra iyice duruladıktan sonra tereyağında yüksek ateşte çevirerek kızartınız.üzerine tahin ve tut pekmezi dökerek sıcak servis ediniz..Malatya yöresine ait yöresel bir köy tatlısıdır.. özel konuklar için genelde hazırlanır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.