Çir tatlısı
09.12.2020 - 08:01, Güncelleme:
09.12.2020 - 08:01 1941+ kez okundu.
Çir tatlısı
Malatya yöresine ait klasik kayısı tatlısı
Önceden temizlediğiniz kayısıları 500 mlg ılık suda 10 dakika bekletiniz..sonra iyice duruladıktan sonra tereyağında yüksek ateşte çevirerek kızartınız.üzerine tahin ve tut pekmezi dökerek sıcak servis ediniz..Malatya yöresine ait yöresel bir köy tatlısıdır.. özel konuklar için genelde hazırlanır
Malatya yöresine ait klasik kayısı tatlısı
Önceden temizlediğiniz kayısıları 500 mlg ılık suda 10 dakika bekletiniz..sonra iyice duruladıktan sonra tereyağında yüksek ateşte çevirerek kızartınız.üzerine tahin ve tut pekmezi dökerek sıcak servis ediniz..Malatya yöresine ait yöresel bir köy tatlısıdır.. özel konuklar için genelde hazırlanır
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.