Omakase misafirlerini rafine bir lezzet seremonisine davet ediyor

Lezzetler 25.11.2025 - 12:42, Güncelleme: 25.11.2025 - 12:42 10229 kez okundu.
 

Omakase misafirlerini rafine bir lezzet seremonisine davet ediyor

İstanbul ve Bodrum’daki dört farklı lokasyonda hizmet veren Inari Omakase, her iki ayda bir yenilenen geleneksel Uzak Doğu mutfağını çağdaş dokunuşları.
Gastronomiyi bir sanat formuna dönüştüren Inari Omakase, Kasım ayına özel hazırladığı yeni Omakase Menü with Wine Pairing ile misafirlerini rafine bir lezzet seremonisine davet ediyor.  Mevsimsel ürünlerin zarif tekniklerle buluştuğu bu özel menü, denizden gelen taptaze ürünleri ustalıkla yorumlayarak her lokmada farklı bir lezzetle sunuyor. İstanbul ve Bodrum’daki dört şubesinde aynı felsefeyi farklı atmosferlerle yaşatan Inari Omakase, Japon kültürünün ritüellerini çağdaş bir zarafetle sofralara taşıyor. Kasım ayına özel olarak oluşturulan menü; Tuna, Somon ve Levrek ile Hollandez soslu Yuzu Kosho, üçlü Tartölet ile başlıyor. Ardından Çarkıfelek Meyveli Somon Ceviche, Akyalı Maki, susam yağı ile sırlanmış Deniz Tarağı, Yılan Balığı Ravioli ve Kaya Levreği ve Dashi ile demlendirilmiş pancar püresi gibi rafine lezzetlerle devam ediyor. Finalde ise Pekan Yasemini Yuzu, karamelli dokularla yasemin çiçeği kremasını buluşturuyor. Menüye eşlik eden şaraplar ise rafine damaklara hitap eden özel bir seçki oluşturuyor. Adını Japon efsanelerinde doğurganlık, bereket, çay, pirinç ve tilkilerin sembolü olan Inari’den alan marka, mitolojik bir ruhu modern Japon gastronomisiyle harmanlıyor. Her detayıyla özenle hazırlanmış bu yeni omakase menüsü, Japon mitolojisinin zarif dokusunu çağdaş bir gastronomi deneyimine dönüştürüyor. Inari Omakase, Kasım ayı boyunca İstanbul’daki restoranlarında bu özel menüyle misafirlerine unutulmaz bir tat yolculuğu sunmaya hazırlanıyor. 
İstanbul ve Bodrum’daki dört farklı lokasyonda hizmet veren Inari Omakase, her iki ayda bir yenilenen geleneksel Uzak Doğu mutfağını çağdaş dokunuşları.

Gastronomiyi bir sanat formuna dönüştüren Inari Omakase, Kasım ayına özel hazırladığı yeni Omakase Menü with Wine Pairing ile misafirlerini rafine bir lezzet seremonisine davet ediyor. 

Mevsimsel ürünlerin zarif tekniklerle buluştuğu bu özel menü, denizden gelen taptaze ürünleri ustalıkla yorumlayarak her lokmada farklı bir lezzetle sunuyor. İstanbul ve Bodrum’daki dört şubesinde aynı felsefeyi farklı atmosferlerle yaşatan Inari Omakase, Japon kültürünün ritüellerini çağdaş bir zarafetle sofralara taşıyor.

Kasım ayına özel olarak oluşturulan menü; Tuna, Somon ve Levrek ile Hollandez soslu Yuzu Kosho, üçlü Tartölet ile başlıyor. Ardından Çarkıfelek Meyveli Somon Ceviche, Akyalı Maki, susam yağı ile sırlanmış Deniz Tarağı, Yılan Balığı Ravioli ve Kaya Levreği ve Dashi ile demlendirilmiş pancar püresi gibi rafine lezzetlerle devam ediyor. Finalde ise Pekan Yasemini Yuzu, karamelli dokularla yasemin çiçeği kremasını buluşturuyor. Menüye eşlik eden şaraplar ise rafine damaklara hitap eden özel bir seçki oluşturuyor.

Adını Japon efsanelerinde doğurganlık, bereket, çay, pirinç ve tilkilerin sembolü olan Inari’den alan marka, mitolojik bir ruhu modern Japon gastronomisiyle harmanlıyor. Her detayıyla özenle hazırlanmış bu yeni omakase menüsü, Japon mitolojisinin zarif dokusunu çağdaş bir gastronomi deneyimine dönüştürüyor. Inari Omakase, Kasım ayı boyunca İstanbul’daki restoranlarında bu özel menüyle misafirlerine unutulmaz bir tat yolculuğu sunmaya hazırlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.