Favori Lezzetler Dergisi 6. Yaşını Mykonos Restaurant’ta Coşkuyla Kutladı
Favori Lezzetler Dergisi 6. Yaşını Mykonos Restaurant’ta Coşkuyla Kutladı
Michelin ödüllü şeflerden gastronomi yazarlarına, sektörün önde gelen isimleri Yunan mutfağının İstanbul’daki en prestijli adresinde bir araya geldi.
Türkiye’nin önde gelen gastronomi yayınlarından Favori Lezzetler Dergisi, kuruluşunun 6. yıl dönümünü Mykonos Restaurant’ta düzenlediği görkemli bir davetle kutladı. Ege-Yunan lezzetleri ve canlı Yunan müziği eşliğinde gerçekleşen gece, gastronomi dünyasının seçkin isimlerini buluşturdu.

Gecede konuşan Favori Lezzetler Dergisi Yayın Yönetmeni Tuncay Tapar, “Türkiye’nin gastronomi ve turizminin gelişmesi, modernleşmesi, yemeklerinin dünya sahnesinde hak ettiği yere gelmesi ancak bizim gibi bağımsız medya kuruluşlarının çabasıyla mümkündür. Yerel üreticiyi tüketiciyle buluşturmak sektörümüzün geleceği için hayati önem taşıyor” dedi.

Davete ev sahipliği yapan Favori Lezzetler İçerik Direktörü Esra Tapar'ın yanı sıra Michelin Yıldızlı Şef Fırat Yakut, Uluslararası Gastronomi Derneği Başkanı Ceyda Özdemir, Prof. Dr. Özer Ergün, Akademisyen Umut Elbir, Danışman Şef Mehmet Kudat, Şef Şenol Özbay, Şef Ercan Keleş, gezi-seyahat yazarı Şennur Enginler, iş insanları Mustafa Topaloğlu ve Hebat Orhan ile çok sayıda gastronomi yazarı, şef ve influencer katıldı.

Başlıca katılımcılar arasında Brandistanbulpr sahibi Hatice Kumalar, Gazeteci Aykut Altındağ, Gazeteci Tevrat Önge, Favori Lezzetler Rize Selen Karagöz, İnflucer Gizem Bozkurt, İnflucer Büşra Pirgaip, İnflucer Gülşah Nas, İnflucer Bilge Ceren Dağdelen, Diyetisyen Yazar Gözde Güncü, İnflucer Büşra Altıntaş, İnflucer Hakan Aydeniz, İnflucer Ecem Ersen, İnflucer Nisa İstanbul, İnflucer Deniz Dogan, İnflucer Tuğçe Mıstıkoğlu, İnflucer Gizem Turan, İnflucer Mert Oğulcan Dökeme, İnflucer Ezgi Ateş, İnflucer Saadet Kızılay, İçerik Üreticisi Gökhan Şirin geceye renk kattı.

Gecenin en duygusal anları, 6. yıl pastasının kesilmesi ve 6 yıldır dergiye emek veren yazarlara teşekkür plaketi takdim edilmesi oldu.
Mykonos Restaurant’ın işletmecisi Özgür Özdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama, geç saatlere kadar devam etti.
Favori Lezzetler Dergisi, 6 yıldır özgün tarifler, restoran keşifleri, yerel üretici hikayeleri ve güncel lezzet trendleriyle Türkiye’nin gastronomi kültürüne ışık tutmaya devam ediyor.
İstanbul HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
