RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)

17.04.2021 - 22:16, Güncelleme: 17.04.2021 - 22:16 1990+ kez okundu.
 

RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)

Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
Soğuyan güllaçlarımız servise hazır artık. Dilediğimiz meyve ve kuruyemişlerle süsleyerek servis yapabiliriz. Ben çilek ceviz ve fındık kullandım. Nar, vişne veya kiraz ile de süslenebilir. Genellikle kırmızı meyveler tercih edilmeli. Uzun saatler oruçtan sonra yemeği biraz fazla kaçırabiliyoruz. Fakat canımızda tatlı istiyor. İşte sizlere midenizi ferahlatıp sizi mutlu edecek hafif bir RAMAZAN tatlısı AFİYET OLSUN 
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ

Soğuyan güllaçlarımız servise hazır artık. Dilediğimiz meyve ve kuruyemişlerle süsleyerek servis yapabiliriz. Ben çilek ceviz ve fındık kullandım. Nar, vişne veya kiraz ile de süslenebilir. Genellikle kırmızı meyveler tercih edilmeli. Uzun saatler oruçtan sonra yemeği biraz fazla kaçırabiliyoruz. Fakat canımızda tatlı istiyor. İşte sizlere midenizi ferahlatıp sizi mutlu edecek hafif bir RAMAZAN tatlısı 

AFİYET OLSUN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.