RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)
17.04.2021 - 22:16, Güncelleme:
17.04.2021 - 22:16 1990+ kez okundu.
RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
Soğuyan güllaçlarımız servise hazır artık. Dilediğimiz meyve ve kuruyemişlerle süsleyerek servis yapabiliriz. Ben çilek ceviz ve fındık kullandım. Nar, vişne veya kiraz ile de süslenebilir. Genellikle kırmızı meyveler tercih edilmeli. Uzun saatler oruçtan sonra yemeği biraz fazla kaçırabiliyoruz. Fakat canımızda tatlı istiyor. İşte sizlere midenizi ferahlatıp sizi mutlu edecek hafif bir RAMAZAN tatlısı AFİYET OLSUN
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
Soğuyan güllaçlarımız servise hazır artık. Dilediğimiz meyve ve kuruyemişlerle süsleyerek servis yapabiliriz. Ben çilek ceviz ve fındık kullandım. Nar, vişne veya kiraz ile de süslenebilir. Genellikle kırmızı meyveler tercih edilmeli. Uzun saatler oruçtan sonra yemeği biraz fazla kaçırabiliyoruz. Fakat canımızda tatlı istiyor. İşte sizlere midenizi ferahlatıp sizi mutlu edecek hafif bir RAMAZAN tatlısı
AFİYET OLSUN
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.