RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)
17.04.2021 - 22:16, Güncelleme:
17.04.2021 - 22:16 2356+ kez okundu.
RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
uploads/posts/1362/images/dfa57d1e-35c0-4f48-9013-050a3d012c2b.jpg
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
uploads/posts/1362/images/dfa57d1e-35c0-4f48-9013-050a3d012c2b.jpg
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.