RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)

17.04.2021 - 22:16, Güncelleme: 17.04.2021 - 22:16 2366+ kez okundu.
 

RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)

Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
MALZEMELER2 lt süt500 gr toz şekerGÜLLAÇ (300gr)GÜLSUYU (yenilebilir olmalı! birkaç damla)VANİLYA (Bir çimdik)CEVİZ İÇİ (ARZU ETTİĞİNİZ KADAR)ÇİLEK, NAR veya TAZE MEYVELER (SÜSLEMEK İÇİN) 
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ

MALZEMELER

2 lt süt

500 gr toz şeker

GÜLLAÇ (300gr)

GÜLSUYU (yenilebilir olmalı! birkaç damla)

VANİLYA (Bir çimdik)

CEVİZ İÇİ (ARZU ETTİĞİNİZ KADAR)

ÇİLEK, NAR veya TAZE MEYVELER (SÜSLEMEK İÇİN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.