RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)
17.04.2021 - 22:16, Güncelleme:
17.04.2021 - 22:16 2366+ kez okundu.
RAMAZAN ayının vazgeçilmez lezzeti GÜLLAÇ (GÜLLÜ AŞ)
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
MALZEMELER2 lt süt500 gr toz şekerGÜLLAÇ (300gr)GÜLSUYU (yenilebilir olmalı! birkaç damla)VANİLYA (Bir çimdik)CEVİZ İÇİ (ARZU ETTİĞİNİZ KADAR)ÇİLEK, NAR veya TAZE MEYVELER (SÜSLEMEK İÇİN)
Nişasta bulamacından elde edilen yufkaların şekerli süt ile ıslatılmasıyla yapılan GÜL kokulu ramazan lezzeti. Bir OSMANLI klasiği (GÜLLÜ AŞ) GÜLLAÇ
MALZEMELER
2 lt süt
500 gr toz şeker
GÜLLAÇ (300gr)
GÜLSUYU (yenilebilir olmalı! birkaç damla)
VANİLYA (Bir çimdik)
CEVİZ İÇİ (ARZU ETTİĞİNİZ KADAR)
ÇİLEK, NAR veya TAZE MEYVELER (SÜSLEMEK İÇİN)
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.