Ponzu soslu levrek

07.03.2020 - 10:19, Güncelleme: 07.03.2020 - 10:19 2841+ kez okundu.
 

Ponzu soslu levrek

Soğuk başlangıç tabağı uzak doğu mutfağına ait tam bir alakart mutfağına uygun başlangıç.
Levrekleri fileto haline getirip kılçıklarını alalım daha sonra fileto bıçağı ile çok ince füme dilimleri gibi keselim tabağımıza sıralıyalım. Ayrı bir kasede sosunu hazırlamak için ponzunun içine maydanoz turp dereotu kapari diğer malzemeleri karıştıralım..Servise sunmadan 2, 3 dakika önce sosu üzerine dökelim. Not:yanında beyaz şarap ile tavsiye edilir. 
Soğuk başlangıç tabağı uzak doğu mutfağına ait tam bir alakart mutfağına uygun başlangıç.

Levrekleri fileto haline getirip kılçıklarını alalım daha sonra fileto bıçağı ile çok ince füme dilimleri gibi keselim tabağımıza sıralıyalım. 

Ayrı bir kasede sosunu hazırlamak için ponzunun içine maydanoz turp dereotu kapari diğer malzemeleri karıştıralım..Servise sunmadan 2, 3 dakika önce sosu üzerine dökelim. 

Not:yanında beyaz şarap ile tavsiye edilir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.