Ponzu soslu levrek
07.03.2020 - 10:19, Güncelleme:
07.03.2020 - 10:19 2841+ kez okundu.
Ponzu soslu levrek
Soğuk başlangıç tabağı uzak doğu mutfağına ait tam bir alakart mutfağına uygun başlangıç.
Levrekleri fileto haline getirip kılçıklarını alalım daha sonra fileto bıçağı ile çok ince füme dilimleri gibi keselim tabağımıza sıralıyalım. Ayrı bir kasede sosunu hazırlamak için ponzunun içine maydanoz turp dereotu kapari diğer malzemeleri karıştıralım..Servise sunmadan 2, 3 dakika önce sosu üzerine dökelim. Not:yanında beyaz şarap ile tavsiye edilir.
Soğuk başlangıç tabağı uzak doğu mutfağına ait tam bir alakart mutfağına uygun başlangıç.
Levrekleri fileto haline getirip kılçıklarını alalım daha sonra fileto bıçağı ile çok ince füme dilimleri gibi keselim tabağımıza sıralıyalım.
Ayrı bir kasede sosunu hazırlamak için ponzunun içine maydanoz turp dereotu kapari diğer malzemeleri karıştıralım..Servise sunmadan 2, 3 dakika önce sosu üzerine dökelim.
Not:yanında beyaz şarap ile tavsiye edilir.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.