Maraş Tarhanalı Bonfile

06.07.2024 - 14:57, Güncelleme: 06.07.2024 - 14:57 2872+ kez okundu.
 

Maraş Tarhanalı Bonfile

İlk olarak tarhanayı dömi glace sos ile harmanlayıp bi tencere yardımıyla ocağa alıp kaynatıyoruz.
Kuşkonmaz, Brüksel lahanası ayrı bi tencerede haşlıyoruz. Sebzeler haşlandıktan sonra ayrı bit tavaya alıp köz biber kuşkonmaz ve Brüksel lahanasını tereyağında soteleyoruz. Daha sonra bonfilenin kestiğimiz dilimlerini ızgara yardımıyla orta iyi pişiriyoruz tereyağında mantolama tekniğini kullanarak lezzetlendiriyoruz. Sunuma hazır olan yemeğimizi servis tabağına tarhanayı taban üzerine bonfile ve sebzeleri görsel bi şekilde yerleştirip sunuma hazır hale getiriyoruz.
İlk olarak tarhanayı dömi glace sos ile harmanlayıp bi tencere yardımıyla ocağa alıp kaynatıyoruz.

Kuşkonmaz, Brüksel lahanası ayrı bi tencerede haşlıyoruz. Sebzeler haşlandıktan sonra ayrı bit tavaya alıp köz biber kuşkonmaz ve Brüksel lahanasını tereyağında soteleyoruz.
Daha sonra bonfilenin kestiğimiz dilimlerini ızgara yardımıyla orta iyi pişiriyoruz tereyağında mantolama tekniğini kullanarak lezzetlendiriyoruz.
Sunuma hazır olan yemeğimizi servis tabağına tarhanayı taban üzerine bonfile ve sebzeleri görsel bi şekilde yerleştirip sunuma hazır hale getiriyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.