Maraş Tarhanalı Bonfile
06.07.2024 - 14:57, Güncelleme:
06.07.2024 - 14:57 2872+ kez okundu.
Maraş Tarhanalı Bonfile
İlk olarak tarhanayı dömi glace sos ile harmanlayıp bi tencere yardımıyla ocağa alıp kaynatıyoruz.
Kuşkonmaz, Brüksel lahanası ayrı bi tencerede haşlıyoruz. Sebzeler haşlandıktan sonra ayrı bit tavaya alıp köz biber kuşkonmaz ve Brüksel lahanasını tereyağında soteleyoruz. Daha sonra bonfilenin kestiğimiz dilimlerini ızgara yardımıyla orta iyi pişiriyoruz tereyağında mantolama tekniğini kullanarak lezzetlendiriyoruz. Sunuma hazır olan yemeğimizi servis tabağına tarhanayı taban üzerine bonfile ve sebzeleri görsel bi şekilde yerleştirip sunuma hazır hale getiriyoruz.
İlk olarak tarhanayı dömi glace sos ile harmanlayıp bi tencere yardımıyla ocağa alıp kaynatıyoruz.
Kuşkonmaz, Brüksel lahanası ayrı bi tencerede haşlıyoruz. Sebzeler haşlandıktan sonra ayrı bit tavaya alıp köz biber kuşkonmaz ve Brüksel lahanasını tereyağında soteleyoruz.
Daha sonra bonfilenin kestiğimiz dilimlerini ızgara yardımıyla orta iyi pişiriyoruz tereyağında mantolama tekniğini kullanarak lezzetlendiriyoruz.
Sunuma hazır olan yemeğimizi servis tabağına tarhanayı taban üzerine bonfile ve sebzeleri görsel bi şekilde yerleştirip sunuma hazır hale getiriyoruz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.