Hayati Demir’den “Hayati Ocakbaşı”

06.07.2021 - 15:28, Güncelleme: 06.07.2021 - 15:28 2838+ kez okundu.
 

Hayati Demir’den “Hayati Ocakbaşı”

Kadıköy’de hizmet veren Hayati Ocakbaşı’nın menüsündeki lezzetlerin başarısı bir tesadüf değil. Hayati Ocakbaşı’nda, Kazasker’in yaklaşık on altı yıl boyunca hizmet veren ünlü kebapçısı Asmaaltı’nın izlerini bulmak mümkün.
Hayati Demir’in geçtiğimiz günlerde Kozyatağı Nida Kule yanında hizmete açtığı Hayati Ocakbaşı, lezzetseverlerin favori mekanı olmaya aday.İyi bir kebapçıda aranan ilk özellik ustasının el lezzeti ve kaliteli ürünleridir. Hayati Ocakbaşı’nda bu özelliklere tescilli Adana Kebabı’nı da eklerseniz eğer doğrusu tadından yenmez! Elbette servis de çok önemlidir ki Hayati Demir’in bu konuda oldukça titiz ve özenli olduğunu söylememiz gerekir. Pide ve lavaş ekmeklere o doyumsuz lezzeti katan ise taş fırın ustası Nurettin Demir. Tüm bu özellikleri tamamlayan bir şey daha var: Ocakbaşı kültürünün yaşatılması! Mekanın ocakbaşı sistemi ile isteyen herkes bu kültürü deneyimleyebiliyor. Ustalar tarafından özenle hazırlanan kebap çeşitleri, iki metre uzunluğundaki dev mangalda gözünüzün önünde pişirilerek tabağınıza servis ediliyor.Eğer kalabalık bir aile ya da dost ve arkadaş çevresine sahipseniz yer bulabilir miyim diye hiç düşünmeyin, çünkü mekan 350 kişilik kapasite ile hizmet veriyor. Bununla birlikte misafirlerinize geniş LED ekranda maç keyfini yaşayabilir, çocuklarınızın ise modern oyun salonlarında eğlenmesini sağlayabilirsiniz.
Kadıköy’de hizmet veren Hayati Ocakbaşı’nın menüsündeki lezzetlerin başarısı bir tesadüf değil. Hayati Ocakbaşı’nda, Kazasker’in yaklaşık on altı yıl boyunca hizmet veren ünlü kebapçısı Asmaaltı’nın izlerini bulmak mümkün.

Hayati Demir’in geçtiğimiz günlerde Kozyatağı Nida Kule yanında hizmete açtığı Hayati Ocakbaşı, lezzetseverlerin favori mekanı olmaya aday.

İyi bir kebapçıda aranan ilk özellik ustasının el lezzeti ve kaliteli ürünleridir. Hayati Ocakbaşı’nda bu özelliklere tescilli Adana Kebabı’nı da eklerseniz eğer doğrusu tadından yenmez! Elbette servis de çok önemlidir ki Hayati Demir’in bu konuda oldukça titiz ve özenli olduğunu söylememiz gerekir. Pide ve lavaş ekmeklere o doyumsuz lezzeti katan ise taş fırın ustası Nurettin Demir. Tüm bu özellikleri tamamlayan bir şey daha var: Ocakbaşı kültürünün yaşatılması! Mekanın ocakbaşı sistemi ile isteyen herkes bu kültürü deneyimleyebiliyor. Ustalar tarafından özenle hazırlanan kebap çeşitleri, iki metre uzunluğundaki dev mangalda gözünüzün önünde pişirilerek tabağınıza servis ediliyor.

Eğer kalabalık bir aile ya da dost ve arkadaş çevresine sahipseniz yer bulabilir miyim diye hiç düşünmeyin, çünkü mekan 350 kişilik kapasite ile hizmet veriyor. Bununla birlikte misafirlerinize geniş LED ekranda maç keyfini yaşayabilir, çocuklarınızın ise modern oyun salonlarında eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.