İçli Köfte
İnce bulgur ve irmik ıslatılır ve 15-20 dk bekletilir
Soğan küp küp doğranır ve 1.5 yemek kaşığı tereyağında kavrulur.
Kavrulan soğana salçalar eklenir ve kavrulur.
Kıyma eklenerek kavurma işlemine devam edilir.
1 çay kaşığı olmak üzere, tuz, pulbiber, karabiber ve kimyon eklenerek ocaktan alınır.
İstenilen miktarda ceviz eklenerek iç harç tamamlanır.
Islatılan bulgur, un, yumurta, 1 çay kaşığı olmak üzere tuz, pulbiber ve karabiberle karıştırılır ve yoğurulur. (elle şekil verilecek kıvama gelmelidir.)
Yarım saat dinlendirilir ve ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak içleri oyulur iç harç doldurulur. İsteğe göre kızartılır veya haşlanır.